Osteopathie Blokker

Waar vind ik osteopathie in Blokker?

Het dorp Blokker is verdeeld in twee delen: Oosterblokker en Westerblokker. Binnen een straal van 5 km is de praktijk voor osteopathie Westfrisia goed bereikbaar. Als u langs de veiling “Op hoop van Zegen” – alwaar de Beatles in 1964 optraden – ca. 1 km naar het zuiden rijdt bevindt de praktijk voor osteopathie aan uw linkerhand. U kunt goed parkeren in parkeerhavens voor de deur en op eigen terrein van praktijk voor osteopathie Westfrisia.

Wat is het effect van osteopathie?

Er wonen in Blokker veel sporters. Er zijn sportscholen, tennisers, voetballers, veel hardlopers, fietsers, wandelaars en beoefenaars van de paardensport. Deze sporters – jong en oud –kunnen blessures oplopen. De sporters zijn vaak langdurig onder behandeling bij de fysiotherapeut of sportmasseur zonder dat de oorzaak van de blessure wordt opgespoord en er recidieven blijven ontstaan. Osteopathie zoekt juist naar de oorzaak van het ontstaan van de blessures. Hierdoor kan voorkomen worden dat de blessures regelmatig terugkeren. Ook de baby’s, peuters en schoolgaande kinderen in Blokker kunnen voor behandeling naar de praktijk voor osteopathie Westfrisia komen. Vraag een kennismakingsconsult aan voor uw kroost; praktijk voor osteopathie Westfrisia in Blokker is dichtbij.

Wordt osteopathie in Blokker vergoed?

In de gemeente Hoorn en gemeente Drechterland waaronder de dorpen Westerblokker en Oosterblokker vallen zijn veel inwoners verzekerd bij Univé. Osteopathie behandelingen worden gedeeltelijk en soms geheel vergoed door uw zorgverzekeraar en vallen niet onder uw verplichte eigen bijdrage. Bij een aanvullende verzekering vergoedt Univé een groot gedeelte van de behandeling osteopathie. 

Wie komen in aanmerking voor een behandeling osteopathie?

Iedereen in de leeftijd van 0 tot 100 jaar woonachtig in Blokker - gemeente Hoorn - komt in aanmerking voor een osteopathie behandeling in de pratkijk voor osteopathie Westfrisia. Denk hierbij aan baby’s die veel huilen, onrustig zijn, mislukte borstvoeding, voorkeurshouding. Peuters, kleuters en schoolgaande kinderen kunnen behandeld worden voor slechte motoriek, evenwichtsproblemen, veel vallen en struikelen maar ook voor gedrags- en leerproblemen. Hoofdpijnklachten, vermoeidheidsklachten, burn-out verschijnselen kunnen op alle leeftijden voorkomen en behandeld worden.
© Copyright 2016 Osteopathie Westfrisia. Alle rechten voorbehouden