Osteopathie Hoorn

Waar vind ik osteopathie in Hoorn?

Praktijk voor osteopathie Westfrisia bevindt zich tegenover de Hoornse wijk Kersenboogerd Zuid. Het centrum van de stad Hoorn en de dorpen Zwaag en Blokker zijn ca. 5 km verwijderd van de praktijk voor osteopathie Westfrisia. Vanuit de Kersenboogerd Zuid bent u te voet of met de fiets in enkele minuten op de Zuiderdracht 28A te Blokker. Komt u met de auto dan kunt u goed parkeren in parkeerhavens voor de praktijk of op het eigen terrein van praktijk voor osteopathie Westfrisia. Parkeren is gratis. Praktijk voor osteopathie Westfrisia is zeer geinteresseerd in de geschiedenis van Kaap Hoorn. Kaap Hoorn is vernoemd naar de stad Hoorn NH iets wat veel Hoornse inwoners niet weten. Hoorn is een VOC stad. De praktijk voor osteopathie Westfrisia steunt de Stichting Kaap Hoorn Vaarders en de viering van 400 jaar Kaap Hoorn.

Waarom osteopathie?

Baby’s, peuters en schoolgaande kinderen in de gemeente Hoorn NH kunnen voor behandeling naar de praktijk voor osteopathie Westfrisia komen. Osteopathie kan goede resultaten geven bij huilbaby’s, baby’s met een plat hoofdje, kinderen die slecht slapen, problemen met zindelijkheid hebben en kindertjes met hoofdpijn. Zomaar een paar voorbeelden. Zie www.osteopathiewestfrisia voor een lijst aandoeningen en klachten die in aanmerking komen voor osteopathische behandeling. Hoorn NH heeft veel sportaccomodaties en dito sporters. Er zijn sportscholen, een overdekte ijsbaan, havens, tennisbanen, voetbalvelden etc. De beoefenaren van schaats-, fiets-, wandel-, zwem-, tennis-, zeil- en hardloopsporten kunnen blessures oplopen. Osteopathie als behandelwijze zoekt naar de oorzaak van het ontstaan van de blessures. Hierdoor kan voorkomen worden dat de blessures regelmatig terugkeren.

Wordt in Hoorn de Osteopaat vergoed?

In de gemeente en stad Hoorn zijn veel inwoners verzekerd bij bijvoorbeeld Univé. Osteopathie behandelingen worden gedeeltelijk en soms geheel vergoed door uw zorgverzekeraar en vallen niet onder uw verplichte eigen bijdrage. Bij een aanvullende verzekering vergoedt Univé een groot gedeelte van de behandeling osteopathie. De praktijk is aangesloten bij NVO (vereniging), NOF (registratie osteopaten met een BIG vooropleiding) en NRO (registratie).

Wie komen in aanmerking voor een behandeling osteopathie?

Alle inwoners van de gemeente en stad Hoorn NH met lichamelijke klachten ten gevolge van een trauma, een ziekte, overbelasting of een slechte geboorte komen in aanmerking voor een osteopathie behandeling in de praktijk voor osteopathie Westfrisia. Voorbeelden: baby’s die veel huilen, onrustig zijn, mislukte borstvoeding, voorkeurshouding. Peuters, kleuters en schoolgaande kinderen kunnen behandeld worden voor hun slechte motoriek, evenwichtsproblemen (niet kunnen fietsen en zwemmen), veel vallen en struikelen maar ook voor gedrags- en leerproblemen. Hoofdpijnklachten, vermoeidheidsklachten, burn-out verschijnselen kunnen op alle leeftijden voorkomen en behandeld worden. Baby’s, peuters en schoolgaande kinderen in de gemeente Hoorn NH kunnen voor behandeling naar de praktijk voor osteopathie Westfrisia komen.
© Copyright 2016 Osteopathie Westfrisia. Alle rechten voorbehouden