Osteopathie Zwaag

Waar vind ik Osteopathie in Zwaag?

Praktijk voor osteopathie Westfrisia ligt op 5 km van het dorp Zwaag. Sinds 1 januari 1979 maakt het dorp Zwaag deel uit van de gemeente Hoorn NH. De praktijk voor osteopathie Westfrisia is goed bereikbaar vanuit Zwaag via de dorpslinten. Vrij parkeren voor de deur en op eigen terrein van de praktijk voor osteopathie Westfrisia. Ook vanuit Bangert en Oosterpolder – een Westfriese wijk in de gemeente Hoorn – gelegen vlakbij Zwaag en Blokker is de praktijk voor osteopathie Westfrisia zeer goed bereikbaar via diezelfde dorpslinten. 

Wat is het effect van osteopathie?

In de omgeving van Zwaag wordt veel gesport. Sporters – jong en oud – lopen nu eenmaal blessures op. Vaak keren de blessures terug en zijn de sporters langdurig onder behandeling bij de fysiotherapeut of sportmasseur. Osteopathie zoekt naar de oorzaak van het ontstaan van de blessures. Hierdoor kan voorkomen worden dat de blessures regelmatiog terugkeren. Ook de baby’s, peuters en schoolgaande kinderen in Zwaag kunnen voor behandeling naar de praktijk voor osteopathie Westfrisia komen. Vraag een kennismakingsconsult aan voor uw kroost; vanuit Zwaag bent u in 5 tot 10 minuten bij de praktijk voor osteopathie Westfrisia. 

Wordt osteopathie in Zwaag gedekt door de verzekering?

Wordt osteopathie in Zwaag vergoed? Osteopathie behandelingen worden gedeeltelijk en soms geheel vergoed door uw zorgverzekeraar. In de gemeente Hoorn waaronder Zwaag valt zijn veel inwoners verzekerd bij Univé. Bij een aanvullende verzekering vergoedt Univé een groot gedeelte van de behandeling osteopathie.

Wie komen in aanmerking voor een behandeling osteopathie?

Alle inwoners van Zwaag van 0 tot 100 jaar komen in aanmerking voor een osteopathie behandeling in de pratkijk voor osteopathie Westfrisia. Bijvoorbeeld baby’s: denk aan veel huilen, onrust, slechte borstvoeding, voorkeurshouding. Peuters, kleuters en schoolgaande kinderen kunnen behandeld worden voor slechte motoriek, evenwichtsproblemen, veel vallen en struikelen maar ook voor gedrags- en leerproblemen. Hoofdpijnklachten, vermoeidheidsklachten, burn-out verschijnselen kunnen op alle leeftijden voorkomen en behandeld worden. Sporters, baby's, peuters en schoolgaande kinderen in Zwaag kunnen voor behandeling naar onze ervaren praktijk voor osteopathie Westfrisia komen.
© Copyright 2016 Osteopathie Westfrisia. Alle rechten voorbehouden